Femke Bol wint 400 meter horden in Zwitserland tien dagen na wereldtitel

Femke Bol heeft opnieuw een indrukwekkende prestatie neergezet. Tien dagen na haar wereldtitel op de 400 meter horden in Doha, Qatar, heeft de Nederlandse atlete de 400 meter horden gewonnen in het Zwitserse Lausanne.

Bol, die als favoriet aan de start verscheen, liep een tijd van 54,50 seconden. Met deze tijd verbeterde ze haar eigen Nederlandse record met 0,01 seconde. Ze versloeg de Britse atlete Meghan Beesley, die tweede werd met 54,94 seconden.

De overwinning van Bol is een bewijs van haar grote talent en haar vermogen om zichzelf te pushen. Na haar wereldtitel in Doha had ze nog maar weinig tijd om te herstellen voor de wedstrijd in Lausanne. Toch wist ze opnieuw een geweldige prestatie neer te zetten.

Met deze overwinning heeft Bol bewezen dat ze een van de beste atletes ter wereld is. Ze heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om haar prestaties te verbeteren en het resultaat is nu duidelijk.

Het is duidelijk dat Femke Bol een van de meest veelbelovende atletes van Nederland is. Ze heeft al veel successen behaald en we kunnen er zeker van zijn dat er nog veel meer successen zullen volgen.