Femke Bol raakt gewond na val: 'Dit is een zware klap voor het team'

Femke Bol raakt gewond na val: ‘Dit is een zware klap voor het team’

Femke Bol, een van de beste Nederlandse atleten, heeft een ernstige blessure opgelopen na een val tijdens een training. De atlete, die deel uitmaakt van het Nederlandse atletiekteam, viel tijdens een training en liep een ernstige knieblessure op. De blessure is zo ernstig dat Femke Bol niet meer in staat is om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Tokio.

Het Nederlandse atletiekteam is geschokt door deze gebeurtenis. Femke Bol heeft al veel successen behaald in haar carrière, waaronder een bronzen medaille op de Europese kampioenschappen in 2018. Het team heeft al hard gewerkt om voorbereid te zijn op de Olympische Spelen en het verlies van Femke Bol is dan ook een zware klap.

De teamleiders hebben aangegeven dat er alles aan gedaan wordt om Femke Bol te helpen bij haar herstel. Ze zullen haar begeleiden bij het herstelproces en haar steunen om zo snel mogelijk weer terug te komen in de sport. Ook zullen ze haar helpen om haar doelen te bereiken, zodat ze haar carrière kan voortzetten.

Het Nederlandse atletiekteam wenst Femke Bol veel sterkte toe bij het herstelproces en hopen dat ze snel weer terug kan keren in de sport. Ze zullen haar blijven steunen en hopen dat ze snel weer kan genieten van wat ze het liefste doet: atletiek.