Femke Bol moet Wereldatlete van het Jaar-prijs aan Keniaanse Kipyegon uitreiken

Femke Bol, de Nederlandse atlete, heeft de eer om de Wereldatlete van het Jaar-prijs uit te reiken aan de Keniaanse Kipyegon. Kipyegon is een van de meest succesvolle atleten van dit jaar. Ze won goud op de 1500 meter tijdens de wereldkampioenschappen atletiek in Doha.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste atleet ter wereld. De prijs wordt toegekend door de Internationale Atletiekfederatie (IAAF). Femke Bol is een van de juryleden die de prijs uitreikt.

Femke Bol is zelf ook een succesvolle atlete. Ze won goud op de 800 meter tijdens het Europees Kampioenschap Atletiek in Berlijn. Ook won ze brons op de 800 meter tijdens de wereldkampioenschappen atletiek in Doha.

Femke Bol is trots dat ze de prijs mag uitreiken aan Kipyegon. Ze zei: “Het is een grote eer om deze prijs uit te reiken aan Kipyegon. Ze is een geweldige atlete en een inspiratie voor veel mensen. Ik ben blij dat ik een klein onderdeel kan zijn van haar geweldige prestaties.”

Kipyegon is blij met de prijs en zei: “Ik ben zo dankbaar voor deze erkenning. Het is een grote eer om deze prijs te ontvangen van Femke Bol, die ook een geweldige atlete is.”

Femke Bol en Kipyegon zijn twee van de meest succesvolle atleten van dit jaar. Ze hebben beiden laten zien dat hard werken en doorzettingsvermogen beloond worden. We hopen dat ze beiden nog veel succes zullen hebben in hun carrière.