FC Volendam: Ziekmelding van begeerde speler Eiting lijkt arbitragezaak te veroorzaken

FC Volendam heeft een ziekmelding ontvangen van hun begeerde speler, Jens Eiting. Deze ziekmelding lijkt een arbitragezaak te veroorzaken.

Eiting, die in januari bij FC Volendam kwam, had een contract voor twee jaar getekend. Maar hij heeft nu een ziekmelding ingediend bij de club. Volgens de club is de ziekmelding ongegrond.

De club heeft aangegeven dat ze de ziekmelding niet accepteren en dat ze de situatie verder willen onderzoeken. Ze hebben aangegeven dat ze de zaak naar de arbitragecommissie zullen sturen als er geen oplossing wordt gevonden.

De arbitragecommissie zal de zaak beoordelen en een beslissing nemen over de ziekmelding van Eiting. Als de commissie besluit dat de ziekmelding gegrond is, dan zal Eiting een vergoeding krijgen voor het niet nakomen van het contract.

Het is nog niet duidelijk wat de uitkomst van de arbitragezaak zal zijn. Maar het is duidelijk dat FC Volendam een belangrijke speler heeft verloren en dat ze nu moeten afwachten wat de uitkomst van de arbitragezaak zal zijn.