FC Volendam verliest van PEC Zwolle tijdens crisisweek

end

FC Volendam heeft zaterdagavond een zware nederlaag geleden tegen PEC Zwolle. De wedstrijd eindigde in 2-0 voor de thuisploeg. Het was een moeilijke avond voor de Volendammers, die als gevolg van de coronacrisis al een aantal weken geen competitiewedstrijden hebben gespeeld.

De wedstrijd begon goed voor Volendam, maar al snel kwam PEC Zwolle op voorsprong. Na een mooie aanval wisten de thuisploeg de score te openen. Volendam probeerde de achterstand weg te werken, maar kon geen kansen creëren. In de tweede helft kreeg PEC Zwolle meer grip op de wedstrijd en wisten ze uiteindelijk de score te verdubbelen.

Volendam had moeite om de bal goed rond te spelen en kon geen druk uitoefenen op de verdediging van PEC Zwolle. Na de wedstrijd was trainer Erwin Koeman teleurgesteld over het resultaat. “We hadden gehoopt dat we na zo’n lange tijd zonder competitiewedstrijden goed zouden beginnen, maar dat is helaas niet gelukt. We moeten nu verder kijken naar de volgende wedstrijd en proberen daar een betere prestatie neer te zetten”, aldus Koeman.

Het was een teleurstellende avond voor FC Volendam, maar er is nog genoeg tijd om deze nederlaag te verwerken. Volendam moet nu kijken naar de volgende wedstrijd en proberen daar een beter resultaat neer te zetten.