FC Volendam bedankt Jan Smit na beëindiging samenwerking: 'Onze deur staat altijd voor je open'

FC Volendam bedankt Jan Smit na beëindiging samenwerking: ‘Onze deur staat altijd voor je open’

FC Volendam heeft een officiële verklaring afgegeven waarin wordt bedankt aan Jan Smit voor zijn bijdrage aan de club. De samenwerking tussen de twee is beëindigd.

Jan Smit heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld bij FC Volendam. Hij was betrokken bij de ontwikkeling van de club en heeft veel gedaan om de club te versterken.

De club heeft Jan Smit bedankt voor zijn bijdrage en heeft gezegd dat de deur altijd open staat voor hem. De club heeft ook gezegd dat ze Jan Smit blijven waarderen voor zijn inzet en bijdrage aan de club.

FC Volendam is dankbaar voor de tijd die Jan Smit heeft besteed aan de club en wenst hem het allerbeste in zijn toekomstige carrière. De club is er trots op dat Jan Smit een deel van de club is geweest en zal altijd een warm plekje voor hem hebben.

Jan Smit heeft ook bedankt voor de kans die hij heeft gekregen bij FC Volendam. Hij zei dat hij trots is op wat hij heeft bereikt en dat hij dankbaar is voor de steun die hij heeft gekregen van de club.

Het is duidelijk dat er een goede relatie is tussen FC Volendam en Jan Smit. Hoewel hun samenwerking is beëindigd, zal FC Volendam altijd een warm plekje voor Jan Smit hebben.