FC Utrecht Vrouwen verslaat Feyenoorder Weimar bij rentree, laatste in tranen na rode kaart

FC Utrecht Vrouwen verslaat Feyenoorder Weimar bij rentree, laatste in tranen na rode kaart

FC Utrecht Vrouwen heeft afgelopen zondag een overwinning behaald tegen Feyenoorder Weimar. De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor FC Utrecht Vrouwen. Het was de eerste wedstrijd van het seizoen voor beide teams.

De wedstrijd begon goed voor FC Utrecht Vrouwen, die al snel op voorsprong kwam door een doelpunt van de aanvaller Lisanne van der Wiel. Feyenoorder Weimar kwam terug in de wedstrijd met een doelpunt van de middenvelder Marloes van der Meer.

In de tweede helft kreeg Feyenoorder Weimar een rode kaart na een harde tackle op de verdediger van FC Utrecht Vrouwen. Dit was een grote klap voor Feyenoorder Weimar, die al snel weer op achterstand kwam door een doelpunt van de aanvaller van FC Utrecht Vrouwen, Lieke van der Horst.

Na het laatste fluitsignaal was het duidelijk dat FC Utrecht Vrouwen de overwinning had behaald. De spelers van FC Utrecht Vrouwen waren erg blij met de overwinning, maar de spelers van Feyenoorder Weimar waren in tranen na de rode kaart. Het was duidelijk dat de rode kaart een grote impact had op de uitslag van de wedstrijd.

Het was een mooie overwinning voor FC Utrecht Vrouwen, die een goede start maakte in het nieuwe seizoen. De spelers van FC Utrecht Vrouwen hebben laten zien dat ze klaar zijn om dit seizoen hun beste voetbal te laten zien.