FC Twente Vrouwen blijft ongeslagen in Eredivisie na goal van Lunteren

FC Twente Vrouwen blijft ongeslagen in Eredivisie na goal van Lunteren

FC Twente Vrouwen heeft vandaag een belangrijke overwinning behaald in de Eredivisie. Na een spannende wedstrijd tegen VV Lunteren, heeft FC Twente Vrouwen de wedstrijd met 1-0 gewonnen. De winnende goal werd gescoord door Lunteren.

FC Twente Vrouwen is hiermee de eerste ploeg die ongeslagen blijft in de Eredivisie. De ploeg heeft nu al acht wedstrijden gespeeld en heeft er geen een verloren. Het is een prestatie waar de ploeg trots op kan zijn.

De goal van Lunteren kwam in de tweede helft van de wedstrijd. Na een goede aanval van FC Twente Vrouwen, kreeg Lunteren de bal en wist deze in het doel te schieten. Het was een mooie goal die de ploeg de overwinning gaf.

Na de wedstrijd was er veel enthousiasme bij de spelers en staf van FC Twente Vrouwen. De ploeg heeft laten zien dat ze klaar zijn om mee te strijden om de titel in de Eredivisie. De ploeg is nu klaar om de volgende wedstrijden aan te gaan en om de ongeslagen status te behouden.

FC Twente Vrouwen heeft laten zien dat ze een sterk team zijn dat klaar is om te strijden voor de titel. Met deze overwinning blijven ze ongeslagen en is hun doel om de titel te winnen dichterbij dan ooit.