FC Twente Vrouwen blijft ongeslagen in derde competitieduel, PEC wint van PSV

FC Twente Vrouwen blijft ongeslagen in derde competitieduel, PEC wint van PSV

FC Twente Vrouwen heeft zaterdag haar derde competitieduel ongeslagen afgesloten. In de Eredivisie Vrouwen versloegen de Tukkers ADO Den Haag met 0-2. PEC Zwolle won ook, maar dan van PSV.

Het was een spannende wedstrijd tussen FC Twente en ADO Den Haag. Na een ruststand van 0-0 wisten de Tukkers in de tweede helft twee keer te scoren. De doelpunten kwamen van de voeten van Lotte Wubben en Renate Jansen.

FC Twente staat nu op de tweede plaats in de Eredivisie Vrouwen met zes punten uit drie wedstrijden. De ploeg van trainer Andries Ulderink heeft dus nog geen enkele wedstrijd verloren.

PEC Zwolle won ook, maar dan van PSV. De Zwollenaren wonnen met 2-1. De doelpunten voor PEC werden gemaakt door Lieke Martens en Dominique Janssen.

Met deze overwinning staat PEC Zwolle nu op de derde plaats in de Eredivisie Vrouwen. PSV staat nu op de vierde plaats met drie punten uit drie wedstrijden.

FC Twente Vrouwen en PEC Zwolle hebben dus een goede start gemaakt in de Eredivisie Vrouwen. Beide teams blijven ongeslagen en hopen dat ze zo door kunnen gaan.