FC Twente voltooit taak in Riga en staat weer in play-offs Conference League

FC Twente voltooit taak in Riga en staat weer in play-offs Conference League

FC Twente heeft de taak in Riga voltooid en staat weer in de play-offs van de Conference League. Na een lange reis naar Letland, waar ze een 2-2 gelijkspel behaalden tegen Rigas Futbola Skola, hebben de Tukkers hun plaats in de volgende ronde verzekerd.

De wedstrijd begon goed voor FC Twente. Na een kwartier spelen opende Danilo met een prachtige goal de score. De Tukkers leken op weg naar een gemakkelijke overwinning, maar Rigas Futbola Skola kwam terug in de wedstrijd. Ze scoorden twee keer in de tweede helft en stonden op voorsprong.

Gelukkig kon FC Twente nog een gelijkmaker maken. Na een goede actie van Oussama Idrissi kon Queensy Menig de 2-2 scoren. Hierdoor kon FC Twente de play-offs van de Conference League bereiken.

De Tukkers hebben nu een paar weken om zich voor te bereiden op de volgende ronde. Ze zullen het opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen FC Basel en FC København. Als ze deze wedstrijd winnen, zullen ze doorstromen naar de groepsfase van de competitie.

FC Twente heeft dus een grote taak volbracht door zich te kwalificeren voor de play-offs van de Conference League. Nu moeten ze alleen nog hun best doen om de volgende ronde te bereiken.