FC Twente versterkt middenveld met driejarig contract voor middenvelder Eiting

FC Twente heeft zich versterkt met middenvelder Jari Eiting. De 22-jarige middenvelder tekende een driejarig contract bij de club uit Enschede.

Eiting komt over van Ajax, waar hij in de jeugdopleiding speelde. Daarvoor speelde hij bij FC Volendam. Bij FC Twente zal hij zich voegen bij de selectie van trainer Ron Jans.

Eiting is een veelzijdige middenvelder die zowel in het centrum als op de vleugels kan spelen. Hij is sterk in het verdedigen en heeft ook een goed oog voor de aanval.

FC Twente-directeur Jan van Halst is blij met de komst van Eiting. “Jari is een jonge speler met veel potentieel. We zijn ervan overtuigd dat hij een grote bijdrage kan leveren aan onze selectie en dat hij ons gaat helpen om onze doelstellingen te bereiken”, aldus Van Halst.

Eiting is blij met zijn nieuwe club. “Ik kijk ernaar uit om bij FC Twente te spelen. Ik wil mijn best doen om de club te helpen om mooie resultaten te behalen”, aldus Eiting.

Met de komst van Eiting versterkt FC Twente haar middenveld. De club uit Enschede heeft nu meer opties om te schakelen tussen aanval en verdediging.