FC Twente verslaat Go Ahead Eagles in eerste thuiswedstrijd in bijna een jaar

FC Twente heeft afgelopen zondag de eerste thuiswedstrijd in bijna een jaar gewonnen. De ploeg uit Enschede versloeg Go Ahead Eagles met 3-1.

De wedstrijd begon goed voor FC Twente, die al na twintig minuten op voorsprong kwam door een doelpunt van Queensy Menig. Go Ahead Eagles kwam in de tweede helft terug in de wedstrijd door een doelpunt van Jarchinio Antonia, maar FC Twente wist de voorsprong uiteindelijk te behouden. In de slotfase van de wedstrijd scoorde Queensy Menig nog twee keer, waardoor FC Twente met 3-1 won.

Het was een belangrijke overwinning voor FC Twente, die al een tijdje zonder thuiswedstrijden moest doen. Door de coronacrisis konden supporters niet naar het stadion komen en moesten de wedstrijden op neutraal terrein worden gespeeld. Nu er weer supporters naar het stadion mogen komen, was het voor FC Twente extra belangrijk om de eerste thuiswedstrijd te winnen.

De overwinning geeft FC Twente nieuwe energie en hoop voor de rest van het seizoen. De ploeg staat momenteel op de zevende plaats in de Eredivisie, maar kan nog steeds meedingen naar een plek in de top vijf. Met nog negen wedstrijden te gaan is alles mogelijk voor FC Twente.

De supporters van FC Twente kunnen nu weer naar het stadion om hun ploeg aan te moedigen. Met de overwinning van afgelopen zondag is er weer hoop dat FC Twente een goed seizoen kan afsluiten.