FC Twente verliest na rode kaart tegen Fenerbahçe met zware cijfers

FC Twente heeft afgelopen weekend een zware nederlaag geleden tegen Fenerbahçe. De ploeg uit Enschede verloor met 5-0 na een rode kaart voor de verdediger van FC Twente.

De wedstrijd begon goed voor FC Twente. De ploeg speelde sterk en had de beste kansen in de eerste helft. Helaas kon de ploeg geen doelpunt maken en gingen de teams de rust in met een 0-0 stand.

In de tweede helft kreeg FC Twente een rode kaart voor een overtreding op de aanvaller van Fenerbahçe. Dit was het begin van het einde voor FC Twente. Fenerbahçe profiteerde direct van de numerieke meerderheid en scoorde vijf keer.

Het was een zware nederlaag voor FC Twente, maar coach Alfred Schreuder blijft positief. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld voordat we de rode kaart kregen. We hebben laten zien dat we een goede ploeg zijn en dat we onszelf kunnen meten met de beste teams in Europa. We moeten ons nu focussen op de volgende wedstrijd en proberen deze nederlaag snel te vergeten.”

FC Twente heeft nu twee wedstrijden verloren in de Europa League. De ploeg staat nu op de derde plaats in de groep met nog twee wedstrijden te spelen. Om door te gaan naar de volgende ronde zal FC Twente minstens één wedstrijd moeten winnen.