FC Twente scoort knappe overwinning tegen Riga: 'Had ook 4-0 kunnen zijn'

FC Twente scoort knappe overwinning tegen Riga: ‘Had ook 4-0 kunnen zijn’

FC Twente heeft afgelopen zaterdag een knappe overwinning geboekt tegen Riga. De ploeg uit Enschede won met 3-0 en had volgens trainer Ron Jans ook 4-0 kunnen zijn.

De wedstrijd begon al goed voor FC Twente. Na een kwartier spelen scoorde Haris Vuckic de 1-0. Vlak voor rust maakte Oussama Assaidi de 2-0. Na de rust werd het nog beter voor FC Twente, want Assaidi maakte ook de 3-0.

Na afloop van de wedstrijd was trainer Ron Jans tevreden met het resultaat. Volgens Jans had de ploeg uit Enschede nog meer kunnen scoren. “We hadden ook 4-0 kunnen maken”, zei hij. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld en ik ben blij met de overwinning.”

De overwinning is belangrijk voor FC Twente, want het team staat nu op de tweede plaats in de competitie. De ploeg uit Enschede heeft nog een aantal wedstrijden te gaan en hopelijk kan de ploeg deze positie behouden.

FC Twente heeft een goed seizoen gedraaid en de ploeg heeft laten zien dat het in staat is om te winnen. Met de knappe overwinning tegen Riga heeft FC Twente laten zien dat het klaar is voor de volgende stap.