FC Twente herstelt zich met overwinning op Vitesse en vergroot problemen voor Arnhemse ploeg

FC Twente heeft zich hersteld van een reeks van slechte resultaten met een overwinning op Vitesse. De ploeg uit Enschede won met 2-1 in Arnhem en vergroot daarmee de problemen voor de thuisploeg.

Vitesse begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al snel een penalty. De penalty werd echter gemist door Oussama Darfalou, waardoor FC Twente de kans kreeg om de wedstrijd te draaien. In de tweede helft scoorde Queensy Menig de 1-0 voor FC Twente. Vitesse kwam nog terug tot 1-1, maar in de slotfase scoorde Haris Vuckic de winnende goal voor FC Twente.

De overwinning betekent dat FC Twente zich hersteld heeft van een reeks van slechte resultaten. De ploeg uit Enschede had alleen in de laatste vijf wedstrijden één punt gepakt. De overwinning betekent ook dat Vitesse nog steeds geen thuisoverwinning heeft geboekt dit seizoen.

De overwinning van FC Twente vergroot daarmee de problemen voor Vitesse. De Arnhemse ploeg staat momenteel op de twaalfde plaats in de Eredivisie en heeft nog maar zes punten uit zeven wedstrijden. Als Vitesse niet snel punten gaat pakken, kan het een moeilijke winter worden voor de ploeg uit Arnhem.

FC Twente heeft met deze overwinning laten zien dat het weer mee kan doen in de Eredivisie. De ploeg uit Enschede staat nu op de achtste plaats en heeft nog een kans om zich te kwalificeren voor Europees voetbal. Als FC Twente zo doorgaat, kan het een mooi seizoen worden voor de ploeg uit Enschede.