FC Twente eist spoedprocedure aan om transfer van Eiting te forceren

FC Twente heeft een spoedprocedure aangevraagd om de transfer van de middenvelder Wout Eiting te forceren. De club uit Enschede wil de speler zo snel mogelijk naar een andere club laten vertrekken.

Eiting is al een tijdje in onmin met FC Twente. De clubleiding heeft de speler meerdere malen gevraagd om zijn contract te verlengen, maar Eiting heeft hier steeds nee op gezegd. Daarom heeft FC Twente besloten om de transfer van Eiting te forceren.

De club heeft een spoedprocedure aangevraagd bij de KNVB. Hiermee wil FC Twente ervoor zorgen dat de transfer zo snel mogelijk kan worden afgerond. Als de KNVB de procedure goedkeurt, zal Eiting binnen enkele weken naar een andere club kunnen vertrekken.

FC Twente hoopt dat de transfer van Eiting zo snel mogelijk afgerond kan worden. De club wil zo voorkomen dat er nog meer onrust ontstaat binnen de selectie. Daarnaast is het ook belangrijk voor FC Twente om zo snel mogelijk financiële middelen vrij te maken voor nieuwe spelers.

Het is nog niet duidelijk of de KNVB de spoedprocedure van FC Twente zal goedkeuren. Als dit wel het geval is, zal Eiting binnenkort naar een andere club vertrekken.