FC Twente blijft foutloos na zege op FC Volendam na soap rond Eiting

FC Twente heeft een belangrijke zege behaald in de Eredivisie. De ploeg uit Enschede versloeg FC Volendam met 0-2. Het was een opmerkelijke wedstrijd, omdat deze plaatsvond na een soap rond de verdediger Ramon Eiting.

Eiting was eerder deze week betrokken bij een incident waarbij hij werd uitgescholden door supporters van FC Twente. De club besloot daarom om Eiting niet op te stellen tegen FC Volendam. Toch wist FC Twente de wedstrijd te winnen, waardoor ze foutloos blijven na de tweede speelronde.

De winst kwam vooral door een goede prestatie van de aanvallers. Ondanks dat de ploeg geen doelpunten maakte in de eerste helft, wisten ze in de tweede helft twee doelpunten te maken. De goals werden gemaakt door Queensy Menig en Haris Vuckic.

Na de wedstrijd was er veel vreugde bij de spelers en staf van FC Twente. Trainer Marino Pusic was erg blij met de prestatie van zijn ploeg: “We hebben een goede wedstrijd gespeeld en hebben laten zien dat we een sterk team hebben. We hebben hard gewerkt om deze overwinning te behalen en ik ben trots op mijn spelers.”

FC Twente staat nu op de tweede plaats in de Eredivisie, met vier punten uit twee wedstrijden. De ploeg uit Enschede heeft nog een lange weg te gaan, maar ze hebben laten zien dat ze klaar zijn voor een succesvol seizoen.