FC Barcelona blijft ongeslagen in Champions League na overwinning op Porto, Shakhtar verslaat Antwerp

FC Barcelona heeft een indrukwekkende overwinning geboekt in de Champions League. Ze versloegen Porto met een duidelijke 3-0 overwinning. Het was de tweede overwinning voor Barcelona in de Champions League dit seizoen en het betekent dat ze ongeslagen blijven in de competitie.

De wedstrijd begon met een sterke prestatie van Barcelona. Ze hadden het meeste balbezit en creëerden veel kansen. Na een kwartier spelen kwam de voorsprong voor Barcelona met een doelpunt van Lionel Messi. Het tweede doelpunt kwam van Ansu Fati, die een prachtige vrije trap scoorde. In de tweede helft kwam Porto sterk terug, maar Barcelona wist de voorsprong te behouden.

In een andere wedstrijd in de Champions League versloeg Shakhtar Donetsk Antwerp met een overtuigende 4-0 overwinning. Shakhtar begon sterk en kreeg al snel een voorsprong door een doelpunt van Junior Moraes. De tweede helft was nog beter voor Shakhtar, die nog drie doelpunten scoorden.

Het was een goede avond voor beide teams, die hun positie in de Champions League versterkten. Barcelona blijft ongeslagen na twee wedstrijden en Shakhtar heeft zichzelf in een goede positie gebracht om door te gaan naar de volgende ronde.