Familie van verdachte van massaschietpartij in Maine had eerder contact met politie

Familie van verdachte van massaschietpartij in Maine had eerder contact met politie

De politie in Maine heeft bevestigd dat de familie van de verdachte van de massaschietpartij eerder contact had met de politie. De verdachte, een 21-jarige man, werd gearresteerd na een schietpartij in een winkelcentrum in Maine. De politie heeft bevestigd dat de verdachte eerder contact had met de politie, maar het is niet duidelijk wat het contact betrof.

De schietpartij vond plaats in een winkelcentrum in Maine. Er werden meerdere mensen gewond, waaronder twee dodelijke slachtoffers. De verdachte werd gearresteerd en aangeklaagd voor moord en poging tot moord.

De politie heeft bevestigd dat de familie van de verdachte eerder contact had met de politie. Het is niet duidelijk wat het contact betrof, maar de politie onderzoekt of er een verband is tussen het contact en de schietpartij. De politie heeft ook gezegd dat er geen aanwijzingen zijn dat iemand anders bij de schietpartij betrokken was.

De familie van de verdachte heeft geen commentaar gegeven op de situatie. Ze hebben wel gezegd dat ze geschokt zijn door wat er is gebeurd en dat ze hun gedachten en gebeden uiten voor alle slachtoffers en hun families.

De politie onderzoekt de schietpartij en het contact dat de familie van de verdachte had met de politie. Het is belangrijk om te weten of er een verband is tussen het contact en de schietpartij, zodat er maatregelen kunnen worden genomen om soortgelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.