Familie van doodgestoken snackbarhouder in Den Haag ophaalt meer dan een ton

Familie van doodgestoken snackbarhouder in Den Haag ophaalt meer dan een ton

De familie van de doodgestoken snackbarhouder in Den Haag heeft meer dan een ton opgehaald met een crowdfundingactie. De snackbarhouder, die op 4 januari 2020 werd doodgestoken, was een geliefd persoon in de buurt. Zijn familie heeft een crowdfundingactie opgezet om geld in te zamelen voor de begrafenis en de begrafeniskosten.

De actie heeft meer dan een ton opgehaald en de familie is erg dankbaar voor de steun die zij hebben ontvangen. De familie heeft ook gezegd dat ze het geld zullen gebruiken om de begrafeniskosten te betalen en om de kinderen van de snackbarhouder te helpen met hun toekomstige studies.

De politie is nog steeds op zoek naar de dader van de moord. Er is een beloning uitgeloofd voor informatie die leidt tot de arrestatie van de verdachte. Er zijn ook verschillende getuigenverklaringen ingediend bij de politie, maar er is nog geen verdachte gearresteerd.

De familie van de snackbarhouder heeft ook een verklaring afgegeven waarin ze hun verdriet uiten over het verlies van hun geliefde familielid. Ze hebben ook hun steun uitgesproken voor de politie en hun inspanningen om de dader te vinden.

Het verlies van de snackbarhouder is een grote schok voor de buurt waar hij woonde. De mensen in de buurt hebben veel steun getoond aan de familie door geld te doneren en door hun steun te betuigen. De familie is erg dankbaar voor alle steun die ze hebben ontvangen.

Het verlies van de snackbarhouder is een tragisch voorbeeld van hoe geweld kan leiden tot verdriet en verlies. We hopen dat de politie snel de dader vindt en dat de familie rust en vrede vindt.