F1-fans in Las Vegas die gedupeerd zijn ontvangen een voucher van 200 dollar voor de fanshop.

F1-fans in Las Vegas die gedupeerd zijn ontvangen een voucher van 200 dollar voor de fanshop.

F1-fans in Las Vegas die gedupeerd zijn door de afgelasting van de Grand Prix van Las Vegas, krijgen een voucher van 200 dollar voor de fanshop. De Grand Prix van Las Vegas, die voor het eerst in 2021 zou plaatsvinden, werd afgelast vanwege de Covid-19 pandemie.

De voucher is bedoeld om de F1-fans te compenseren voor de gemiste race. De voucher kan worden gebruikt om merchandise te kopen in de officiƫle F1-fanshop. De voucher is geldig tot het einde van 2021 en kan worden gebruikt voor aankopen van minimaal 50 dollar.

De voucher is een mooi gebaar van de organisatoren van de Grand Prix van Las Vegas om de fans te compenseren voor het gemiste evenement. Het is een manier om de fans te laten weten dat hun steun wordt gewaardeerd.

Het is belangrijk dat F1-fans hun voucher gebruiken voordat de geldigheidsdatum verloopt. Ze moeten ook de officiƫle F1-fanshop bezoeken om hun aankopen te doen, omdat alleen daar de voucher geldig is.

Deze voucher is een goede manier om F1-fans te compenseren voor het gemiste evenement. Het is een mooi gebaar van de organisatoren en laat zien dat ze hun fans waarderen.