Explosie in Rotterdam, geen gewonden, verdachte gearresteerd

Explosie in Rotterdam, geen gewonden, verdachte gearresteerd

Afgelopen vrijdag heeft er een explosie plaatsgevonden in Rotterdam. De explosie vond plaats op de Weena, vlakbij het Centraal Station. Gelukkig heeft de explosie geen gewonden gemaakt. De politie is direct ter plaatse gegaan om de situatie te onderzoeken.

De politie heeft een verdachte gearresteerd in verband met de explosie. De verdachte is een man van in de 20 en is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de explosie. De politie heeft de identiteit van de verdachte nog niet bekend gemaakt.

De politie heeft ook bevestigd dat de explosie geen terroristisch motief had. Er is nog geen duidelijkheid over wat de oorzaak van de explosie is. Er wordt vermoed dat het een technisch defect was.

De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de explosie. Er zijn verschillende getuigen gehoord en er worden nog steeds sporen onderzocht. De politie heeft ook bevestigd dat er geen gevaar is voor de omgeving.

Het is goed om te zien dat er geen gewonden zijn gevallen bij de explosie in Rotterdam. We hopen dat de politie snel meer informatie kan geven over wat er precies gebeurd is en waarom.