Evenepoel verliest 27 minuten en weigert met pers te spreken: 'Wat had hij ook moeten zeggen?'

Evenepoel verliest 27 minuten en weigert met pers te spreken: ‘Wat had hij ook moeten zeggen?’

De Belgische wielrenner Remco Evenepoel heeft afgelopen zondag een zware klap gekregen tijdens de tweede etappe van de Ronde van Lombardije. Evenepoel verloor maar liefst 27 minuten op de kopman van de wedstrijd, Primoz Roglic. Na afloop van de etappe weigerde Evenepoel met de pers te spreken.

De 20-jarige renner had een slechte dag en kon niet meer volgen in de kopgroep. Hij verloor al snel veel tijd en moest uiteindelijk 27 minuten toegeven op Roglic. Na afloop van de etappe wilden journalisten weten wat er was gebeurd, maar Evenepoel weigerde met de pers te spreken.

Het is begrijpelijk dat Evenepoel niet met de pers wilde spreken. Hij had een zware dag gehad en was waarschijnlijk erg teleurgesteld. Wat had hij ook moeten zeggen? Hij had geen antwoord op de vraag waarom hij zo veel tijd had verloren.

Hoewel Evenepoel een slechte dag had, is het belangrijk om te onthouden dat hij nog steeds een jonge renner is. Hij heeft nog veel te leren en het is normaal dat hij soms tegenvallers heeft. Ondanks deze tegenslag zal hij waarschijnlijk weer terugkomen en beter presteren in de toekomst.