EU-Vicevoorzitter in China: Europa moet zichzelf tegen dreigingen beschermen

EU-Vicevoorzitter in China: Europa moet zichzelf tegen dreigingen beschermen

De Europese Unie (EU) heeft een nieuwe vicevoorzitter naar China gestuurd om de relatie tussen de EU en China te verbeteren. Deze vicevoorzitter, Federica Mogherini, is de hoogste diplomatieke vertegenwoordiger van de EU in China.

Mogherini benadrukte dat de EU zichzelf moet beschermen tegen dreigingen van buitenaf. Ze zei dat de EU een sterke en gezamenlijke strategie nodig heeft om zich tegen dreigingen te beschermen. Ze wees erop dat de EU-lidstaten samen moeten werken om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Mogherini zei ook dat de EU en China samen moeten werken om een duurzame toekomst te creëren. Ze benadrukte dat de twee partijen samen moeten werken om een vreedzame wereld te creëren. Ze wees erop dat de EU en China samen moeten werken om een duurzame economische groei te bevorderen.

Mogherini benadrukte ook dat de EU en China samen moeten werken om de wereldwijde uitdagingen aan te pakken, zoals klimaatverandering, terrorisme en cybercriminaliteit. Ze wees erop dat de twee partijen samen moeten werken om deze uitdagingen aan te pakken.

Mogherini benadrukte verder dat de EU en China samen moeten werken om een open en transparante handel te bevorderen. Ze zei dat de twee partijen samen moeten werken om een vrije en gelijkwaardige handel te bevorderen.

Mogherini benadrukte ten slotte dat de EU en China samen moeten werken om een betere toekomst voor alle mensen te creëren. Ze zei dat de twee partijen samen moeten werken om een duurzame wereld te creëren waarin iedereen gelijke kansen heeft.