Erasmus-schutter wordt onderzocht in Pieter Baan Centrum na vastzitten

Erasmus-schutter wordt onderzocht in Pieter Baan Centrum na vastzitten

Er is een schokkende ontwikkeling in het Pieter Baan Centrum in Amsterdam. Een Erasmus-schutter, die al eerder in het centrum had vastgezeten, is opnieuw gearresteerd en wordt nu onderzocht.

De Erasmus-schutter werd voor het eerst gearresteerd in juli vorig jaar. Hij werd verdacht van het plegen van verschillende misdrijven, waaronder diefstal, bedreiging en mishandeling. De politie kon hem toen niet identificeren, omdat hij geen papieren bij zich had.

Het Pieter Baan Centrum heeft de Erasmus-schutter opnieuw gearresteerd, nadat hij was geïdentificeerd door middel van DNA-onderzoek. Hij wordt nu onderzocht om te bepalen of hij verantwoordelijk is voor de misdrijven waarvan hij wordt verdacht.

De Erasmus-schutter is een van de vele criminelen die in het Pieter Baan Centrum vastzitten. Het centrum is een gespecialiseerd forensisch psychiatrisch centrum dat zich richt op de behandeling en het onderzoek van mensen met psychische stoornissen die verdacht worden van ernstige misdrijven.

De Erasmus-schutter blijft in afwachting van de uitslag van het onderzoek in het Pieter Baan Centrum. Het is nog niet bekend of hij schuldig is aan de misdrijven waarvan hij wordt verdacht.