Erasmus MC Docent en Moeder met Dochter (14) Slachtoffers van Schietpartij

Erasmus MC Docent en Moeder met Dochter (14) Slachtoffers van Schietpartij

Erasmus MC, het grootste academische ziekenhuis in Nederland, is in shock na de schietpartij waarbij een docent en haar dochter (14) slachtoffers werden. De vrouw, die werkzaam was als docent aan Erasmus MC, en haar dochter werden vrijdagavond geraakt door kogels toen ze op weg waren naar een restaurant in Rotterdam.

Volgens de politie is er sprake van een gerichte aanslag. Er is nog geen informatie over de daders. Erasmus MC heeft een verklaring uitgegeven waarin het de slachtoffers betreurt en medeleven betuigt aan hun familie en vrienden.

De docent was een geliefd lid van het Erasmus MC-team en had veel studenten begeleid bij hun opleiding. Erasmus MC heeft aangeboden om de studenten te helpen bij het verwerken van de schokkende gebeurtenis.

De politie is nog steeds op zoek naar de daders en heeft een onderzoek gestart. Het is nog onduidelijk of er al verdachten zijn gearresteerd. Er wordt gevraagd aan getuigen om contact op te nemen met de politie als ze informatie hebben over de schietpartij.

Deze tragische gebeurtenis heeft een grote impact gehad op het personeel en studenten van Erasmus MC. Het ziekenhuis heeft aangekondigd dat er speciale hulpverlening zal worden aangeboden aan iedereen die daar behoefte aan heeft.

Het is een schokkende gebeurtenis waarvan de gevolgen nog steeds voelbaar zijn bij Erasmus MC. We hopen dat de politie snel de daders kan vinden en dat de familie en vrienden van de slachtoffers de kracht kunnen vinden om dit verschrikkelijke verlies te verwerken.