Engelse voetballer Lauren James biedt excuses aan voor oliedomme rode kaart op WK

De Engelse voetballer Lauren James heeft excuses aangeboden voor haar oliedomme rode kaart tijdens het WK voor vrouwenvoetbal. De 19-jarige aanvaller van Manchester United werd in de tweede helft van de wedstrijd tegen Spanje uit het veld gestuurd nadat ze de bal had geslagen op een tegenstander.

De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, maar de Engelse ploeg had het moeilijk om de achterstand in te halen na James’ rode kaart. James bood haar excuses aan via Twitter en zei dat ze “een domme fout” had gemaakt.

“Ik wil mijn excuses aanbieden voor mijn actie tijdens de wedstrijd tegen Spanje. Het was een domme fout van mij en ik ben er kapot van dat ik mijn team heb laten stikken”, schreef ze.

Het incident is een tegenvaller voor de Engelse ploeg, die als titelverdediger naar het WK is gekomen. Hoewel James’ rode kaart een domme fout was, is het belangrijk om te onthouden dat het incident geen invloed heeft gehad op de prestaties van het team.

De Engelse ploeg is nog steeds kanshebber om de titel te winnen en James’ excuses tonen aan dat ze zich bewust is van haar fout en dat ze er alles aan doet om het goed te maken. Het team zal hopelijk de komende wedstrijden laten zien dat ze sterk genoeg zijn om de titel te winnen, ondanks James’ rode kaart.