Eneco biedt contract met variabele stroomprijs en vaste gasprijs aan

Eneco biedt klanten een uniek contract aan waarbij zij een variabele stroomprijs en een vaste gasprijs krijgen. Dit contract is ontworpen om klanten de mogelijkheid te geven om energie te kopen tegen een lagere prijs.

Het contract biedt klanten de mogelijkheid om energie te kopen tegen een variabele stroomprijs. Deze prijs wordt bepaald door de marktprijs voor elektriciteit. De klant kan de prijs vergelijken met de prijs die Eneco aanbiedt en zo de beste deal vinden.

Daarnaast biedt het contract ook een vaste gasprijs. Deze prijs is gebaseerd op de gemiddelde marktprijs voor gas. De klant kan dus rekenen op een consistente prijs, zelfs als de marktprijs voor gas stijgt.

Het contract is ontworpen om klanten meer flexibiliteit te geven bij het kopen van energie. Klanten kunnen zo de prijs vergelijken en de beste deal vinden. Daarnaast biedt het contract ook een vaste gasprijs, waardoor klanten zekerheid hebben dat hun energiekosten consistent blijven.

Eneco biedt dit unieke contract aan om klanten meer flexibiliteit te geven bij het kopen van energie. Door de variabele stroomprijs en de vaste gasprijs kunnen klanten de beste deal vinden en zekerheid hebben dat hun energiekosten consistent blijven.