Empel’s IJzersterke Fem verlengt Zegereeks in Nacht van Woerden

Empel’s IJzersterke Fem heeft afgelopen zaterdagavond hun zegereeks in de Nacht van Woerden verlengd. De ploeg uit Empel won de wedstrijd met een overweldigende voorsprong van meer dan twintig punten.

De Nacht van Woerden is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij verschillende ploegen uit de regio tegen elkaar strijden. Empel’s IJzersterke Fem heeft deze wedstrijd al vier jaar op rij gewonnen. Dit jaar waren er meer dan twintig teams die meededen aan de wedstrijd.

De ploeg uit Empel begon sterk aan de wedstrijd en bouwde de voorsprong gestaag uit. In de tweede helft vergrootten ze de voorsprong nog verder, waardoor ze uiteindelijk met een ruime overwinning van meer dan twintig punten de wedstrijd wonnen.

Na afloop van de wedstrijd was er veel enthousiasme bij de spelers en supporters van Empel’s IJzersterke Fem. De ploeg kreeg veel lof voor hun prestatie en hun verlengde zegereeks in de Nacht van Woerden.

Het team uit Empel heeft laten zien dat ze een sterk team zijn en dat ze in staat zijn om te winnen. Ze hebben laten zien dat ze een team zijn dat hard werkt en dat ze bereid zijn om hun best te doen om te winnen.