Ellen Jens (83), bekende tv-regisseur en producent, is overleden

Ellen Jens (83), een bekende tv-regisseur en producent, is vandaag overleden. Jens was een gevierd figuur in de Nederlandse televisiewereld. Ze was verantwoordelijk voor vele succesvolle programma’s, waaronder de populaire talkshow “De Wereld Draait Door”.

Jens begon haar carrière als assistent-regisseur bij de KRO. In de jaren daarna werkte ze aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder “Het Klokhuis” en “De Wereld Draait Door”. Ze werd bekend om haar creatieve visie en haar gevoel voor humor.

Jens was ook een fervent voorstander van diversiteit in de media. Ze was een pionier in het creëren van programma’s die verschillende culturen, leeftijden en achtergronden vertegenwoordigden.

Jens was een gewaardeerd lid van de Nederlandse televisiegemeenschap. Haar collega’s herinneren zich haar als een warm, liefdevol en inspirerend persoon. Haar familie en vrienden zullen haar enorm missen.

We zullen Ellen Jens herinneren als een van de meest invloedrijke figuren in de Nederlandse televisiewereld. Haar verdiensten zullen niet vergeten worden.