Elf nieuwe aanrandingsmeldingen rond Amsterdam na arrestatie verdachte

Elf nieuwe aanrandingsmeldingen rond Amsterdam zijn binnengekomen na de arrestatie van een verdachte. De politie heeft de verdachte opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij meerdere aanrandingszaken.

De politie heeft de verdachte opgepakt na een intensief onderzoek. Er is een grote hoeveelheid bewijs verzameld dat de verdachte in verband brengt met meerdere aanrandingszaken in de regio Amsterdam.

Na de arrestatie van de verdachte zijn er elf nieuwe meldingen binnengekomen van mogelijke aanrandingen. De politie stelt dat deze meldingen waarschijnlijk in verband staan met de verdachte en dat ze onderzoeken of er een verband is.

De politie roept mensen op om hun omgeving te blijven waarnemen en alert te zijn op mogelijke aanrandingszaken. Als mensen iets verdachts zien, wordt gevraagd om dit direct te melden bij de politie.

De politie benadrukt dat het belangrijk is om te blijven werken aan het voorkomen van aanrandingszaken. Ze stellen dat iedereen een rol kan spelen in het voorkomen van aanrandingen door alert te blijven en te melden als er iets verdacht is.