Eiseresen vragen levenslange gevangenisstraf en 25 jaar cel voor moord op twee personen

De rechtbank in Rotterdam heeft vandaag de zaak behandeld van een man die wordt beschuldigd van de moord op twee personen. De officier van justitie heeft een levenslange gevangenisstraf en 25 jaar cel geƫist.

De officier van justitie heeft de rechtbank verteld dat de verdachte twee personen heeft vermoord. De verdachte had een conflict met de slachtoffers. Hij heeft hen vervolgens op brute wijze vermoord.

De officier van justitie heeft de rechtbank gevraagd om de verdachte een levenslange gevangenisstraf en 25 jaar cel op te leggen. Volgens de officier van justitie is de verdachte een gevaar voor de samenleving en moet hij daarom zo lang mogelijk achter slot en grendel worden gehouden.

De advocaat van de verdachte heeft de rechtbank gevraagd om mildheid te tonen. Hij zei dat de verdachte spijt heeft van wat hij heeft gedaan en dat hij bereid is om zijn straf te ondergaan.

De rechtbank zal binnenkort een vonnis vellen in deze zaak. De uitspraak zal duidelijk maken of de verdachte de eis van de officier van justitie krijgt of niet.