Eindhovense politie reageert op schietincident met luchtbuks bij eigen schuur

Eindhovense politie heeft gereageerd op het schietincident dat plaatsvond bij een schuur in de stad. Afgelopen maandag werd er melding gemaakt van een schietincident waarbij een luchtbuks werd gebruikt. Er waren geen gewonden, maar de politie heeft direct een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident.

De politie heeft bevestigd dat er inderdaad een schietincident heeft plaatsgevonden bij een schuur in Eindhoven. Er werd een luchtbuks gebruikt, maar de politie heeft nog geen verdachten aangehouden. Er is ook nog geen duidelijkheid over de aard van het incident.

De politie heeft aangegeven dat ze de omgeving goed in de gaten houden en dat ze alles doen om te voorkomen dat er nog meer incidenten plaatsvinden. Ze vragen mensen die informatie hebben over het incident om contact op te nemen met de politie.

Het schietincident is een schok voor de stad Eindhoven. De politie doet er alles aan om te voorkomen dat er nog meer incidenten plaatsvinden. Ze vragen mensen die informatie hebben over het incident om contact op te nemen met de politie.