Edwin Evers terug na vijf jaar bij Radio 538

Na vijf jaar afwezigheid is Edwin Evers terug bij Radio 538. De populaire radio-dj keert terug naar de zender waar hij jarenlang een van de meest succesvolle programma’s presenteerde.

Edwin Evers begon zijn carrière bij Radio 538 in 2003. In de jaren daarna werd hij een van de meest bekende dj’s van Nederland. Met zijn programma’s ‘De Evers Staat Op’ en ‘Evers Staat Voorop’ bereikte hij miljoenen luisteraars.

Na vijf jaar afwezigheid keert Edwin Evers nu terug bij Radio 538. Hij zal weer een van de presentatoren zijn van het populaire programma ‘De Evers Staat Op’. Ook zal hij een nieuw programma presenteren, ‘Evers & Friends’. Hierin zal hij samen met verschillende gasten muziek en verhalen delen.

Edwin Evers is blij dat hij terug is bij Radio 538. “Ik ben ontzettend blij dat ik weer terug ben bij de zender waar ik zo veel jaren heb gewerkt. Ik kijk er naar uit om weer samen met mijn luisteraars muziek en verhalen te delen”, aldus Edwin Evers.

Met de terugkeer van Edwin Evers belooft Radio 538 nog meer plezier en entertainment voor hun luisteraars. Luisteraars kunnen Edwin Evers weer horen op de radio vanaf maandag tot en met vrijdag tussen 6 en 10 uur ‘s ochtends.