Ed Sheeran’s Aanklagers Gaan Hoger Beroep Aantekenen in Plagiaatzaak

Ed Sheeran heeft een zware tijd achter de rug. De Britse zanger staat momenteel voor de rechter in een zaak van plagiaat. De aanklagers hebben aangekondigd dat ze hoger beroep zullen aantekenen tegen de uitspraak van de rechter.

De zaak draait om de muziek van Sheeran’s hit-single “Thinking Out Loud”. Volgens de aanklagers is het nummer een kopie van het nummer “Let’s Get It On” van Marvin Gaye uit 1973. De aanklagers stellen dat Sheeran het nummer heeft gekopieerd en dat hij daarom moet worden veroordeeld voor plagiaat.

De rechter wees de zaak eerder dit jaar af, maar de aanklagers zijn het daar niet mee eens. Ze stellen dat de rechter de bewijzen heeft genegeerd en dat er onvoldoende bewijs is om Sheeran schuldig te verklaren. Daarom hebben ze besloten hoger beroep aan te tekenen.

Het is nog onduidelijk wanneer de zaak voor het hof zal worden behandeld. Sheeran en zijn advocaten hebben nog geen commentaar gegeven op de beslissing van de aanklagers. Het is echter duidelijk dat de zanger een lange strijd voor de boeg heeft om zichzelf te verdedigen tegen de beschuldigingen van plagiaat.