Ed Sheeran weigert optreden tijdens Super Bowl: ‘Te weinig spanning’

Ed Sheeran weigert optreden tijdens Super Bowl: ‘Te weinig spanning’

De Britse zanger Ed Sheeran heeft onlangs bekendgemaakt dat hij niet zal optreden tijdens de Super Bowl. De populaire artiest gaf als reden dat er te weinig spanning was om op te treden.

De Super Bowl is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de beste teams van de National Football League (NFL) tegen elkaar strijden. Het evenement wordt jaarlijks door miljoenen mensen wereldwijd bekeken.

Sheeran vertelde aan de BBC dat hij het gevoel had dat er te weinig spanning was om op te treden. Hij zei dat hij liever optreedt in kleinere locaties waar de spanning hoger is. “Ik heb een hekel aan optreden waar iedereen alleen maar naar je kijkt omdat je bekend bent,” zei hij.

Hoewel Sheeran geen optreden zal verzorgen tijdens de Super Bowl, heeft hij wel toegezegd dat hij een paar nummers zal spelen tijdens een pre-game show.

Het is niet de eerste keer dat Sheeran weigert op te treden tijdens een groot evenement. In 2017 weigerde hij om op te treden tijdens de Grammy Awards, omdat hij vond dat er te veel druk op hem werd gelegd.

Hoewel Sheeran niet zal optreden tijdens de Super Bowl, zal er wel een optreden plaatsvinden. Maroon 5 zal het hoofdoptreden verzorgen, met speciale gastoptredens van Travis Scott en Big Boi.