Ed Sheeran brengt op 29 september zijn nieuwe album uit

Ed Sheeran, de populaire Britse zanger-songwriter, heeft aangekondigd dat hij op 29 september zijn nieuwe album uitbrengt. Het album, getiteld ‘No. 6 Collaborations Project’, bevat 15 nummers waarop Sheeran samenwerkt met verschillende artiesten.

De lijst met samenwerkingen is indrukwekkend. Sheeran heeft samengewerkt met bekende artiesten zoals Justin Bieber, Cardi B, Khalid, Bruno Mars, Camila Cabello en Travis Scott. Ook zijn er samenwerkingen met minder bekende artiesten zoals Ella Mai, Yebba en Skrillex.

Het album is al een tijdje in de maak. Sheeran heeft al eerder aangekondigd dat hij samenwerkte met andere artiesten, maar hij heeft pas nu de volledige tracklist bekendgemaakt.

Fans van Sheeran kunnen alvast genieten van de eerste single van het album, ‘I Don’t Care’, een samenwerking met Justin Bieber. Het nummer is al meer dan 500 miljoen keer gestreamd op Spotify en heeft de nummer 1 positie bereikt in meer dan 20 landen.

Het album ‘No. 6 Collaborations Project’ zal op 29 september wereldwijd worden uitgebracht. Fans kunnen het album kopen op iTunes, Amazon of streamen op Spotify. Sheeran heeft ook aangekondigd dat hij een wereldtournee gaat doen om het album te promoten.