EaglesAZ herstelt zich met ruime zege op Go Ahead Eagles na matige wedstrijd in Andorra

EaglesAZ heeft zich hersteld van een matige wedstrijd in Andorra met een ruime zege op Go Ahead Eagles. De wedstrijd werd gespeeld in het stadion van de Eagles in Alkmaar.

De wedstrijd begon met een matige start voor EaglesAZ. Ze waren niet in staat om een doelpunt te maken in de eerste helft, maar ze hielden Go Ahead Eagles ook van het scoren.

In de tweede helft kwam EaglesAZ echter op stoom. Ze begonnen de tweede helft met een doelpunt van spits Jeroen van der Heijden. Dit was het begin van een reeks doelpunten voor EaglesAZ. Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist met een score van 5-1.

Het was een goede prestatie van EaglesAZ na hun matige wedstrijd in Andorra. Ze lieten zien dat ze kunnen terugvechten na een slechte prestatie en dat ze kunnen winnen van sterke tegenstanders als Go Ahead Eagles.

De fans van EaglesAZ waren erg blij met deze overwinning en hopen dat deze prestatie het begin is van een succesvol seizoen voor hun favoriete team.