Duncan Laurence’s Arcade meer dan 30 miljard keer gestreamd

Duncan Laurence’s Arcade is een van de meest succesvolle singles van 2019. De single is meer dan 30 miljard keer gestreamd op verschillende streamingplatformen. De single is geschreven door Laurence, Wouter Hardy en Joel Sjöö en werd uitgebracht op 12 april 2019.

Duncan Laurence won het Eurovisiesongfestival 2019 met zijn single Arcade. Hij was de eerste Nederlandse winnaar sinds 1975. De single werd een enorme hit in Nederland en de rest van Europa. Het nummer bereikte de top 10 in meer dan 10 landen, waaronder Nederland, België, Duitsland, Zweden en Finland.

De single is meer dan 30 miljard keer gestreamd op verschillende streamingplatformen, waaronder Spotify, Apple Music en YouTube. Ook is het nummer meer dan 2 miljoen keer gekocht op iTunes.

Duncan Laurence heeft ook verschillende optredens gegeven om zijn single te promoten. Hij trad op in verschillende landen, waaronder Nederland, België en Duitsland. Ook trad hij op bij verschillende televisieprogramma’s, zoals The Voice of Holland en De Wereld Draait Door.

Duncan Laurence heeft met zijn single Arcade een enorm succes behaald. Het nummer is meer dan 30 miljard keer gestreamd en heeft veel mensen aangesproken. Het is een van de meest succesvolle singles van 2019 geworden.