Duncan Laurence en Wouter Hardy hernemen samenwerking

Duncan Laurence en Wouter Hardy hebben hun samenwerking hervat. De twee Nederlandse artiesten hadden al eerder samengewerkt aan de single ‘Lose Control’, die in 2019 verscheen. Nu hebben ze besloten om hun samenwerking te hervatten voor een nieuwe single.

De twee artiesten hebben al een lange geschiedenis van samenwerking. Ze hebben samengewerkt aan verschillende singles, waaronder ‘Lose Control’ en ‘Back To Life’. Ze hebben ook samengewerkt aan verschillende optredens, waaronder Duncan Laurence’s optreden tijdens de Eurovisie Songfestival in 2019.

De nieuwe single van Duncan Laurence en Wouter Hardy zal een mix zijn van pop en dance. De single zal een uptempo nummer zijn met een positieve boodschap. De twee artiesten hopen dat hun samenwerking ervoor zorgt dat mensen hun beste voetje voor zetten en hun dromen najagen.

Duncan Laurence en Wouter Hardy zijn twee van de meest veelbelovende Nederlandse artiesten van dit moment. Hun samenwerking is een geweldige kans om hun muziek aan een groter publiek te laten horen. Fans kunnen niet wachten om de nieuwe single te horen en hopen dat het net zo succesvol wordt als hun vorige samenwerking.