Duncan Laurence en Numidia in derde editie van Beste Zangers Live

Duncan Laurence en Numidia zijn twee van de vele artiesten die deel uitmaken van de derde editie van Beste Zangers Live. Beste Zangers Live is een jaarlijkse muzikale show waarin artiesten uit verschillende genres samenkomen om hun muzikale talenten te laten zien.

Duncan Laurence is een Nederlandse zanger die bekend staat om zijn unieke stem. Hij won in 2019 het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Arcade’. Duncan heeft al veel optredens gegeven in Nederland en daarbuiten. In Beste Zangers Live zal hij samen met andere artiesten optreden en laten zien wat hij in zijn mars heeft.

Numidia is een Marokkaans-Nederlandse band die bestaat uit vier leden. De band is gespecialiseerd in het maken van muziek met een mix van verschillende stijlen, zoals pop, rap, hiphop, reggae en soul. Ze hebben al veel optredens gegeven in Nederland en daarbuiten. In Beste Zangers Live zullen ze hun unieke muziek laten horen.

De derde editie van Beste Zangers Live belooft een spectaculaire show te worden. Er zullen veel verschillende artiesten optreden, waaronder Duncan Laurence en Numidia. Het publiek kan genieten van hun unieke stemmen en muziekstijlen. De show zal plaatsvinden op 19 september in het Ziggo Dome in Amsterdam.