Duncan Laurence en Jordan Garfield trouwen in Zweden

Duncan Laurence en Jordan Garfield hebben de stap gezet om in Zweden te trouwen. De twee hebben bekend gemaakt dat ze hun liefde voor elkaar willen bezegelen met een huwelijk.

De twee hebben een lange relatie gehad en zijn al jaren samen. Ze hebben beiden een drukke carrière, maar hebben toch besloten om hun liefde te bezegelen met een huwelijk.

De twee hebben gekozen voor Zweden als locatie voor hun huwelijk. Zweden is een land met een prachtige natuur en veel culturele bezienswaardigheden. Het is ook een land met een lange geschiedenis van homohuwelijken, waardoor het een perfecte locatie is voor de twee om hun liefde te bezegelen.

Het huwelijk zal plaatsvinden in een klein dorpje in het noorden van Zweden. Er zullen slechts een paar gasten aanwezig zijn, waaronder familie en vrienden van de twee. Er zal ook een kleine ceremonie plaatsvinden, waarbij de twee hun liefde voor elkaar zullen bezegelen.

Duncan Laurence en Jordan Garfield zijn twee mensen die hun liefde voor elkaar willen bezegelen met een huwelijk. Ze hebben gekozen voor Zweden als locatie, omdat het een land is met een lange geschiedenis van homohuwelijken. Hun huwelijk zal plaatsvinden in een klein dorpje in het noorden van Zweden, waar slechts enkele gasten aanwezig zullen zijn. We wensen de twee veel geluk en liefde toe!