Duizenden huishoudens in Culemborg krijgen weer gasaansluiting

Duizenden huishoudens in Culemborg krijgen weer gasaansluiting

De gemeente Culemborg heeft een grote stap gezet in het verbeteren van de levenskwaliteit van haar inwoners. Duizenden huishoudens in de stad krijgen weer een gasaansluiting. Dit is een enorme verbetering voor de bewoners, omdat het hen in staat stelt om hun energiekosten te verlagen en hun huizen comfortabeler te maken.

De gemeente Culemborg heeft een overeenkomst gesloten met een lokale energieleverancier om de gasaansluitingen te leveren. De leverancier zal de aansluitingen installeren en de bewoners zullen in staat zijn om gas te gebruiken voor hun verwarming, warm water en koken.

De gemeente Culemborg heeft ook een aantal maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de energiekosten voor de bewoners zo laag mogelijk blijven. Ze hebben een subsidieprogramma opgezet waarmee bewoners in staat zijn om een deel van de installatiekosten terug te krijgen. Ook hebben ze een regeling getroffen met de energieleverancier om lage tarieven aan te bieden aan bewoners die hun gasaansluiting gebruiken.

De gemeente Culemborg is er trots op dat ze haar inwoners in staat stelt om hun energiekosten te verlagen en hun huizen comfortabeler te maken. De gasaansluitingen zullen de bewoners helpen om hun levenskwaliteit te verbeteren.