Duivense school ontruimd na TikTok-stunt met chloorbom

Vandaag werd de Duivense school in Nederland ontruimd na een TikTok-stunt waarbij een leerling een chloorbom liet exploderen. De politie werd gealarmeerd en de school werd ontruimd.

Het incident vond plaats toen een leerling van de school een video op TikTok plaatste waarin hij een chloorbom liet exploderen. De video werd al snel viraal en de politie werd gealarmeerd. De school werd direct ontruimd en de leerling werd gearresteerd.

De politie heeft de school grondig onderzocht en er is geen gevaar meer. De leerling is gearresteerd en wordt vervolgd voor het maken van de video.

De directeur van de school heeft een verklaring afgegeven waarin hij zegt dat hij geschokt is door het incident en dat hij zal samenwerken met de politie om ervoor te zorgen dat dit soort incidenten niet meer voorkomen. Hij heeft ook aangekondigd dat er extra veiligheidsmaatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat er geen gevaarlijke situaties meer ontstaan.

Het incident toont aan hoe belangrijk het is om de veiligheid in scholen te waarborgen. Het is belangrijk dat leerlingen weten dat dergelijke acties niet getolereerd worden en dat ze verantwoordelijkheid moeten nemen voor hun acties.