Duitsers en Friezen die bij Decibel-festival overleden zijn, geïdentificeerd.

Het Decibel-festival in Leeuwarden heeft de afgelopen jaren veel bezoekers getrokken. Helaas hebben twee bezoekers, een Duitser en een Fries, het festival niet overleefd. De politie heeft de identiteit van de slachtoffers onthuld.

De Duitser die het festival niet overleefde, was een 23-jarige man uit Hamburg. Hij was in Leeuwarden om deel te nemen aan het festival. De politie heeft gezegd dat hij waarschijnlijk een hartaanval kreeg tijdens het festival.

De Fries die het festival niet overleefde, was een 22-jarige vrouw uit Leeuwarden. Ze was ook aanwezig op het festival. De politie heeft gezegd dat ze waarschijnlijk een allergische reactie had op een medicijn dat ze had ingenomen.

Het is tragisch dat deze twee mensen hun leven hebben verloren tijdens het Decibel-festival. De politie doet onderzoek naar de omstandigheden rondom hun dood en stelt alles in het werk om hun familie te helpen bij het verwerken van hun verlies.

Het Decibel-festival is een populaire plek voor jonge mensen om samen te komen en muziek te luisteren. Het is belangrijk dat mensen zich bewust zijn van de risico’s die verbonden zijn aan het bezoeken van dergelijke evenementen en dat ze voorzichtig zijn met wat ze innemen.