Duitse Versie van Videoland-serie Máxima is Reeds Verkocht

Duitse Versie van Videoland-serie Máxima is Reeds Verkocht

De Nederlandse streamingdienst Videoland heeft een Duitse versie van hun populaire serie Máxima verkocht. De serie, die gebaseerd is op het leven van de Nederlandse koningin Máxima, is nu beschikbaar voor kijkers in Duitsland.

Máxima is een populaire serie die in Nederland al meer dan twee jaar wordt uitgezonden. De serie volgt het leven van de Nederlandse koningin Máxima, gespeeld door actrice Monic Hendrickx. De serie heeft veel lof gekregen van critici en is een van de meest bekeken series op Videoland.

De Duitse versie van de serie is verkocht aan de Duitse streamingdienst Joyn. Joyn is een streamingdienst die in Duitsland wordt geëxploiteerd door ProSiebenSat.1 en Discovery. De serie zal op Joyn worden uitgezonden met ondertiteling in het Duits.

De verkoop van de Duitse versie van Máxima is een positieve stap voor Videoland, omdat het de mogelijkheid biedt om hun content aan een groter publiek te laten zien. Het is ook een goede manier om de Nederlandse cultuur in Duitsland te promoten.

De verkoop van de Duitse versie van Máxima is een goede zet voor Videoland en een geweldige kans voor kijkers in Duitsland om deze populaire serie te bekijken. Het is een goede manier om de Nederlandse cultuur in Duitsland te promoten en het zal zeker veel mensen blij maken.