Duitse politie zoekt naar voortvluchtige Nederlander Bretly Dorder op basis van tip

Duitse politie zoekt naar voortvluchtige Nederlander Bretly Dorder op basis van tip

De Duitse politie is op zoek naar de Nederlandse voortvluchtige Bretly Dorder. Dit is op basis van een tip die de politie heeft ontvangen. Volgens de politie is Dorder mogelijk betrokken bij een misdrijf in Duitsland.

De politie heeft een foto van Dorder verspreid in de hoop dat iemand hem herkent. De politie vraagt iedereen die informatie heeft over Dorder, om contact op te nemen met de politie.

Dorder is een man van 25 jaar oud met een lengte van 1,80 meter en een gewicht van 70 kilogram. Hij heeft donkerblond haar en blauwe ogen. Hij is geboren in Nederland en heeft een Nederlands paspoort.

De politie waarschuwt iedereen om geen contact met Dorder op te nemen, maar om direct contact op te nemen met de politie als ze informatie hebben over zijn verblijfplaats.

De politie hoopt dat ze Dorder snel kunnen vinden, zodat hij verantwoording kan afleggen voor het misdrijf waar hij mogelijk bij betrokken is. Iedereen die informatie heeft over Dorder, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie.