Duits schoolbusongeluk in Saksen leidt tot overlijden van kind

Duits schoolbusongeluk in Saksen leidt tot overlijden van kind

eren

Vandaag heeft een tragisch schoolbusongeluk plaatsgevonden in Saksen, Duitsland. Het ongeluk heeft geleid tot het overlijden van meerdere kinderen.

Volgens de lokale politie vond het ongeluk plaats op de autoweg tussen de steden Leipzig en Dresden. De schoolbus was op weg naar een nabijgelegen school toen het ongeluk gebeurde. Er zijn meerdere gewonden gemeld, waaronder kinderen.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend gemaakt. Er wordt vermoed dat het ongeluk veroorzaakt is door een technisch defect of door een fout van de chauffeur. De politie heeft de autoweg afgesloten om de omstandigheden van het ongeluk te onderzoeken.

De lokale autoriteiten hebben een crisiscentrum opgericht om de families van de slachtoffers te helpen. Er zijn ook psychologen aanwezig om de families te ondersteunen bij het verwerken van hun verlies.

Het tragische schoolbusongeluk heeft veel mensen in Saksen diep geschokt. De lokale gemeenschap staat achter de families van de slachtoffers en biedt hen steun in hun moeilijke tijd.