Duiker komt om het leven bij Wolphaartsdijk in Veerse Meer

Afgelopen week heeft een tragisch ongeval plaatsgevonden bij het Veerse Meer in Wolphaartsdijk. Een duiker is om het leven gekomen tijdens een duik in het meer. De duiker, een man van in de vijftig, was samen met een groep andere duikers aan het duiken.

Het ongeval gebeurde toen de man onder water was. Hij kwam niet meer boven en de andere duikers hebben hem gevonden en uit het water gehaald. Helaas was het te laat en was de man al overleden.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Er is nog geen duidelijkheid over wat er precies is gebeurd, maar het is waarschijnlijk dat er een technisch probleem was met de duikuitrusting van de man.

Het is een tragisch ongeval en er is veel verdriet bij de familie en vrienden van de man. De duikschool waar de man bij aangesloten was, heeft laten weten dat zij hun medeleven uitdrukken met de familie en vrienden.

Het Veerse Meer is een populaire plek voor duikers, maar het is belangrijk om altijd veilig te duiken. Als je gaat duiken, zorg er dan voor dat je goed geïnformeerd bent over de omstandigheden en dat je goed uitgerust bent.