Droneopname laat overstromingen door storm Babet in VK zien

Droneopname laat overstromingen door storm Babet in VK zien

De storm Babet heeft de afgelopen week grote schade aangericht in het Verenigd Koninkrijk. De storm heeft veel regen en wind met zich meegebracht en heeft grote overstromingen veroorzaakt. Om de schade in kaart te brengen, hebben lokale autoriteiten droneopnames gemaakt van de getroffen gebieden.

De beelden laten zien hoe de overstromingen de straten en velden hebben overspoeld. Er zijn ook beelden van auto’s die zijn weggespoeld door het water. De beelden laten ook zien hoe de bewoners hun huizen hebben moeten verlaten om de overstromingen te ontvluchten.

De autoriteiten hebben ook gezien dat er veel schade is aangericht aan de infrastructuur in de getroffen gebieden. De beelden laten zien hoe bruggen, wegen en andere openbare gebouwen zijn beschadigd door de storm.

De autoriteiten hebben ook gezien dat er veel schade is aangericht aan de landbouwsector. De dronebeelden laten zien hoe veel velden en akkers onder water staan, wat een grote impact heeft op de lokale boeren.

De autoriteiten zijn nu bezig met het herstellen van de schade die is veroorzaakt door storm Babet. Ze hopen dat de beelden die zijn gemaakt met drones hen kunnen helpen bij het herstelproces.